Stem op Dorpsbelangen Zuidwolde en Steun De Hooge Hoed met Rabo Clubsupport

Ook dit jaar keert de Rabobank een deel van de winst uit aan verenigingen met de actie Rabo ClubSupport. Door middel van stemmen bepaal jij, als lid van de Rabobank, welke vereniging een financieel steuntje krijgen. En het kost je niets en er zitten geen verplichtingen aan.

Dorpsbelangen Zuidwolde doet ook mee en zij hebben besloten de opbrengst dit jaar aan  Stichting de Hooge Hoed te geven.

De Hooge Hoed is een nieuwe laagdrempelige, inspirerende ontmoetingsplek voor alle inwoners van Zuidwolde e.o. Je kunt hier aan de slag met allerlei creatieve, ambachtelijke en kunstzinnige activiteiten. Onze stichting, opgezet en gerund, door vrijwilligers, opent eind dit jaar de deuren. Om dit alles te realiseren hebben we jou steun hard nodig!!

Rond 25 september ontvang je een stemkaart met persoonlijke code waarmee je online tussen 27 september en 11 oktober je stem uit kunt brengen. (max. 2 stemmen per vereniging).

Op de Hooge Hoed stemmen kost je een kleine inspanning (± 5 minuten) en levert ons hopelijk een mooi bedrag op. Voor de stemming staan wij geregistreerd als Dorpsbelangen Zuidwolde.

Ben je nog geen lid van de Rabobank en bankier je wel bij de Rabobank? Registreer je dan vóór 20 september als lid via de link https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/ Tip: Heb je een en/of rekening, zorg dan dat je beiden lid wordt, dan krijg je een extra stemkaart en de mogelijkheid van 2 extra stemmen.

Laat je stem niet verloren gaan en steun en stem op DORPSBELANGEN ZUIDWOLDE!

Zie website: www.dehoogehoed.nl en www.dorpsbelangenzuidwolde.

 

dehoogehoed

Author dehoogehoed

More posts by dehoogehoed

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: